check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Oogbeschermer

review star review star review star review star review star reviews
€ 5,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Veiligheid met de oogbeschermers voor de voetbaltafel

De zogeheten oogbeschermers voor de voetbaltafel worden geplaatst op de uiteinden van de stangen die uit de voetbaltafel steken. Waarom oogbeschermers? Deze bescherming is bedoeld om de kleine kinderen te beschermen tegen het stoten tegen de stangen. Deze stangen zitten voor hen namelijk precies op ooghoogte.

Een enkele oogbeschermer

Deze oogbeschermer is verkrijgbaar als één enkel stuk of in een set van 8. Omdat de voetbaltafel 8 stangen heeft, bent u met een complete set verzekerd van een volledig veilige tafel. De einddoppen worden standaard geplaatst op een voetbaltafel, maar u kunt de oogbeschermers dus ook los bestellen.

Op welke tafel passen de oogbeschermers?

Deze oogbeschermers passen op de voetbaltafel van HeBlad, daar zijn ze speciaal voor ontwikkeld. Heeft u een andere voetbaltafel, dan zouden deze doppen ook kunnen passen. Hebben de stangen een doorsnede van 16 mm, zouden met een kleine aanpassing de doppen passend gemaakt kunnen worden. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op.

Ieder speltafel zijn eigen accessoires

Naast oogbeschermers heeft HeBlad voor de voetbaltafel ook andere attributen die u los bij kunt bestellen. Dat geldt ook voor de andere speltafels, ieder spel zijn eigen accessoires. Welke accessoires bij welke tafel horen, vindt u op de website of vraagt u aan een van onze medewerkers.


 

Specificaties

Productcode
HB.FB.eye
Productblad Oogbeschermer

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->