check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Oogbeschermers, set van 8

review star review star review star review star review star 20 reviews
€ 35,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vergelijkbare producten

Productinformatie

Oogbeschermers voor de stangen van de voetbaltafel

Wat zijn oogbeschermers? Deze einddoppen worden geplaatst over de delen van de stangen die uitsteken bij de voetbaltafel. Omdat deze stangen voor kleine kinderen op ooghoogte uit de tafel steken, is het belangrijk om schade te voorkomen wanneer iemand zich stoot tegen de stang.

Hoeveel oogbeschermers zijn er nodig

Omdat de voetbaltafel acht stangen heeft, waarvan steeds één uiteinde geen handvat heeft, zijn acht einddoppen gewenst. Daarom bieden we u een set van 8 oogbeschermers. Mist u slechts één einddop, dan kunt u deze ook in enkele stuks bestellen.
Deze oogbeschermers zijn ook op andere tafels te bevestigen, maar dan moet de stang een doorsnede hebben van 16 mm en waarschijnlijk zal een kleine aanpassing nodig zijn. Neem hiervoor contact met ons op. We helpen u graag met de veiligheid rondom uw voetbaltafel.

Oogbeschermers en handvatten

De ene kant van de stang in de voetbaltafel is nu voorzien van een oogbeschermer. De andere kant heeft een handvat van rubber. Omdat beide kanten voorzien zijn van rubberen uiteinden, is de tafel veilig om op speelterreinen te plaatsen waar veel kinderen spelen.

Waar staan de voetbaltafels?

Omdat het voetbalspel gespeeld wordt door vier of meer mensen en door jong en oud, kan de tafel geplaatst worden op vele plekken. Schoolpleinen, parken, parkeerterreinen of op binnenplaatsen van bedrijven. Wilt u weten of een voetbaltafel van HeBlad bij u op het terrein past? Neem eens contact met ons op, we adviseren u graag.

Levering van de tafelvoetbalballetjes

Als u de accessoires los bestelt, dan verzenden we uw bestelling de dag nadat u de bestelling plaatst. Heeft u de balletjes bestelt bij een tafelvoetbaltafel, dan ontvangt u de balletjes samen met de tafel.
Complete speltafels leveren we doorgaans ook snel. Omdat we zelf produceren in Hapert en leveren en plaatsen in eigen beheer, hoeft u nooit lang te wachten op uw producten.
Check vooraf goed de leveringsvoorwaarden of neem contact met ons op. Zo komt niemand voor ongewenste verrassingen te staan.

Specificaties

Productcode
HB.FB.Eye.set8
Productblad Oogbeschermers, set van 8

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->