check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Poppenset met Scorebord

review star review star review star review star review star reviews
€ 79,00 excl. BTW
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Voetbalpoppenset inclusief scorebord

Hoe worden poppen in een tafelvoetbalspel vervangen? De poppen zijn gemonteerd op een voetbalstang. Het is dus zaak om de voetbalstang voorzichtig te demonteren, inclusief de rubbers en handvatten. Daarna verwijdert u de poppen van de stang en kunt de nieuwe poppen monteren. Wanneer u alle poppen van het spel wilt vervangen, houd dan goed in de gaten welke stang waar in het spel teruggeplaatst moet worden, omdat alle stangen een eigen gatenpatroon en lengte hebben.

Voetbalpoppenset in verschillende kleuren

We bieden de complete voetbalpoppenset in acht verschillende kleuren aan. Dus u kunt uw eigen team in kleur samenstellen, helemaal in stijl van uw favoriete voetbalclub of lievelingskleur. Bijbehorend bieden we ook een scorebord in dezelfde kleur. 
Welk gereedschap wordt gebruikt bij het vervangen van een voetbalpoppenset? U gebruikt bij het vervangen van de voetbalpoppen een inbussleutel van 2,5 mm of 4 mm. Deze worden meegeleverd bij bestelling van de voetbalpoppenset met scorebord, maar kunt u beide ook los bestellen via de website. Welke materialen kunnen vervangen worden in een voetbaltafel?
Als tijdens het demonteren blijkt dat de stangen, rubberen bumpers, handvatten, of oogbeschermers ook aan vervanging toe zijn, kunt u deze ook bestellen. Zo houdt u uw tafel netjes en in bedrijf.

Voetbalpoppenset en andere accessoires

HeBlad is trots op de kwaliteit die geleverd wordt. Degelijke producten en sterke accessoires, allemaal bestemd voor jarenlang spelplezier in de buitenlucht. Wij bezuinigen niet op materiaal, waardoor we u altijd het allerbeste product kunnen leveren. Wilt u meer weten over de solide producten van HeBlad? Neem dan contact met ons op. We adviseren graag welke speltafels bij u passen.

Specificaties

Productcode
HB.FBSC.set
Productblad Voetbalpoppenset met Scorebord

Vaak samen gekocht

Voetbalpop per stuk

Voetbalpop per stuk

€ 6,00 excl. BTW

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->