Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Voetbalpop per stuk

review star review star review star review star review star reviews
€ 6,00 excl. BTW
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Losse voetbalpop voor de voetbaltafel

Een spel tafelvoetbal kan alleen goed gespeeld worden als alle spelers in het veld staan. Natuurlijk kan het voorkomen dat een van de voetbalpoppen schade oploopt of zelfs van de stang af raakt. U hoeft dan echt niet de hele voetbaltafel te vervangen. Bestel uw voetbalpop los op onze website en vervang uw beschadigde pop zelf. U heeft op deze manier weer een complete tafel die klaar is voor het voetbalspel.

Waar wordt een voetbalpop van gemaakt?

Omdat de producten van HeBlad bedoeld zijn om in de buitenlucht dienst te doen, worden ook de voetbalpoppen gemaakt van onbreekbaar kunststof. Ze zijn bestand tegen vrieskou, maar ook tegen extreme hitte. In welke kleuren zijn de voetbalpoppen verkrijgbaar? U heeft bij de voetbalpoppen de keuze uit 8 verschillende kleuren: zwart, wit, oranje, blauw, geel, rood, paars en groen. U stelt dus zelf uw teams samen, op kleur.

Meerdere voetbalpoppen tegelijk vervangen

Wilt u graag een compleet voetbalteam vervangen in uw voetbaltafel? Dat kan ook. Kies dan voor de poppenset inclusief 2 stootblokjes. Net als de losse poppen kunt u hier kiezen uit verschillende kleuren. De sets zijn ontworpen voor stangen met een diameter van 16 mm. Om uw set nog completer te maken, heeft u ook de mogelijkheid om een poppenset met scorebord te bestellen.
Voor het vervangen van de poppen gebruikt u het meegeleverde inbussleuteltje of u bestelt de inbussleutel apart erbij.

Wanneer u accessoires bestelt bij HeBlad, versturen wij deze direct de volgende werkdag al. U heeft dus in no time uw tafel weer op orde.

Advies en hulp bij het vervangen van voetbalpoppen

Wanneer u zelf niet overtuigd bent van uw kennis om de poppen te vervangen of u advies nodig heeft, neem dan zeker contact met ons op. We helpen u graag. 

Specificaties

Productcode
HB.FB.DOLL
Materiaal
Kunststof
Productblad Voetbalpop per stuk
Schematekening

Vaak samen gekocht

Poppenset

Poppenset

€ 55,00 excl. BTW

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->