Complete stangenset, 8 stuks

Massieve stangenset voor tafelvoetbalspel

Tafelvoetbal wordt gespeeld op een speltafel die is uitgerust met massieve roestvrijstalen stangen. Iedere stang heeft een eigen indeling met gaten. Hierin worden namelijk de poppetjes vastgezet, op elke stang op een andere plek. Bij het vervangen van de stangen is het dus essentieel dat de juiste stangen op de goede plek worden teruggeplaatst, anders kan het spel niet goed worden gespeeld. Met deze set van 8 stangen heeft u altijd de juiste stang bij de hand. Wanneer u slechts één enkele stang wilt vervangen, kunt u er ook voor kiezen om alleen die ene stang te bestellen. Let dan goed op dat u de juiste stang kiest. Bij twijfel adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Hoe wordt een voetbalstang vervangen?

Voor het vervangen van de voetbalstang demonteert u alle poppetjes, handvatten, rubbers en oogbeschermers. Dit doet u met behulp van een inbussleutel formaat 2,5 mm en 4 mm. Natuurlijk gaat het monteren van de stang in omgekeerde volgorde met dezelfde materialen. Vraag ons gerust om u te helpen bij het vervangen van de stangen als u er zelf niet uit komt.

Stangenset voor tafelvoetbal

Elke voetbaltafel wordt door ons geleverd inclusief alle accessoires, maar u bestelt dus heel eenvoudig alle onderdelen los. Zo hoeft u niet direct de gehele tafel te vervangen. Wel zo duurzaam en veel minder kostbaar. Als u vragen heeft over de voetbaltafel of andere speltafels van HeBlad, bent u van harte welkom om contact op te nemen. Wij vertellen en adviseren maar al te graag over onze speltafels.
 

Specificaties

Productcode
HB.FB.Rodset

Video's

Opknappen Voetbaltafel HeBlad

€ 375,00 excl. BTW
(€ 453,75 incl. BTW)
Let op, bij losse bestelling van accessoires:
Vandaag besteld en betaald, volgende werkdag verzonden.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten