Picknickset Standaard Antraciet Ovaal

Picknickset Standaard Antraciet Ovaal

De bekende pingpongtafels van HeBlad

HeBlad is groot geworden door haar pingpongtafels die niet kapot te krijgen zijn en jarenlang meegaan doordat ze bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Met behoud van een sterke uitstraling en functionaliteit komt u de pingpongtafels tegen op sportterreinen, campings, speelplaatsen bij scholen en in parken. Tot ver buiten de grenzen van Nederland treft u regelmatig de speltafels van HeBlad aan.
Dezelfde kwaliteit die we in de pingpongtafels stoppen, hebben we gebruikt voor het gehele assortiment van speltafels, banken, picknicksets, voetvolleytafels en tafelvoetbaltafels.

Prachtig antraciet gelakte, ovale picknickset

U bent op zoek naar een picknickset die uw terrein mooier maakt en ook nog eens jarenlang buiten kan blijven staan. Wat is dan de beste outdoor picknickset? Zoek niet verder. Als u houdt van ovale vormen, een elegante antraciet kleur en met weinig benodigd onderhoud, dan is de picknickset standaard antraciet ovaal precies wat u wenst. De verrassende vorm geeft een speelse indruk, de kleur geeft dat sierlijke extra en de stevigheid komt van het beton.

De picknickset standaard antraciet ovaal

Een belangrijke vraag om te stellen wanneer u voornemens bent een picknickset te bestellen: waar moet ik op letten bij het kopen van een picknickset? Bepaal vooraf de exacte locatie waar de picknickset komt te staan en of de locatie toegankelijk is voor levering van de set. De minimale eisen voor de locatie en levering vindt u in de leveringsvoorwaarden, maar u kunt hiervoor ook altijd contact met ons opnemen. De maatvoeringen van de picknickset standaard antraciet ovaal zijn in totaal 211 x 205 x 75 cm en u dient natuurlijk rekening te houden met extra bewegingsruimte om de set heen.

Korting op de betonnen picknicksets van HeBlad

Als u de ruimte heeft is het fantastisch om uw locatie te voorzien van meerdere picknicksets of speltafels van HeBlad, zowel voor de uitstraling van de locatie als het spel- en zitplezier. Maar zeker ook de korting die u ontvangt bij aanschaf van meerdere HeBlad producten is interessant. Benieuwd naar uw korting of heeft u andere vragen over de producten van HeBlad? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

Specificaties

Productcode
PS.STA.OV
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmetingen (L x B x H)
211 x 205 x 75 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
205 x 110 cm
Hoogte tafelblad
74.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
950 kg
Materiaal zitting
Beton
Pootafstand
110 cm (hart op hart)
€ 1.600,00 excl. BTW
(€ 1.936,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.500,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Service Technique Picknickset Standaard Antraciet Ovaal 15-12-2022 Sambreville
Magasin Communal Picknickset Standaard Antraciet Ovaal 18-08-2020 Sambreville (Auvelais)
Technische loods Picknickset Standaard Antraciet Ovaal 23-02-2017 Ledegem

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten