Parkbank Duo Antraciet-Beton

Betonnen Parkbank met Duozit en leuning Antraciet-Beton

Een prachtige en praktische aanvulling op uw terrein, speelplaats of in het park. Met de kleur antraciet beton is dit betonnen bankje een lust voor het oog en een uitnodiging voor bezoekers om plaats te nemen. De bamboe zitting en leuning geven een chique uitstraling aan de parkbank, zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.

Varianten van het betonnen parkbankje antraciet beton

veel zitgelegenheid door meerdere betonnen bankjes bij elkaar te plaatsen of combineer met verschillende varianten van het parkbankje. De andere beschikbare versie is betonbankje in naturel,  deze heeft dezelfde stevigheid en specificaties, maar is licht van kleur. Als u warm wordt van de kleur antraciet beton, heeft u naast dit betonnen bankje keuze uit bijvoorbeeld de betonbank standaard antraciet ovaal. Met zijn robuuste uiterlijk en speelse ovale vorm geeft u uw terrein een aantrekkelijk betonnen zitgelegenheid. De betonbank standaard antraciet beton is de rechte versie hiervan en kan naast zitplaats ook gebruikt worden als solide afscheiding.

Pingpongtafels van HeBlad bij de betonnen parkbank met duozit

HeBlad staat bekend om de degelijke pingpongtafels. Deze zijn gemaakt uit één stuk beton en vindt u op veel schoolpleinen en campings. De pingpongtafel antraciet beton kleurt perfect bij de betonnen parkbank met duozit antraciet beton. Deze tafel biedt het spelplezier wat u van een pingpongtafel mag verwachten, maar heeft een rustige natuurlijke uitstraling. Voor iets meer veiligheid is de pingpongtafel afgerond antraciet beton de beste optie. De afgeronde hoeken zijn speciaal ontworpen om vervelende ongelukjes te voorkomen. Om met meerderen tegelijk het tafeltennisspel te kunnen spelen heeft HeBlad de pingpongtafel rond antraciet beton ontworpen. Deze staat garant voor een diversiteit aan spelmogelijkheden.

Benieuwd welke betonnen parkbank of pingpongtafel bij u past?

Bent u nieuwsgierig naar de producten van HeBlad en wilt u weten welke banken of speltafels op uw terrein passen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij adviseren u graag en bespreken samen met u uw wensen en mogelijkheden. Extra mogelijkheden:

  • Bij het plaatsen van deze duobanken op vandaalgevoeligere plekken kunt u er voor kiezen om aan de onderzijde van de poten een "Verankeringsset" te monteren en deze in te storten. Wilt u deze ankerset toepassen op een bestaand schoolplein, dient u 2 gaatjes in de stoep te graven, en de ankers na het bevestigen aan te storten met een emmertje beton.
  • Wanneer u deze duo bankjes wilt plaatsen op een grasveld, adviseren we u om betonplaten toe te passen.Op de foto van het product ziet u de "Onderplaat Picknickset". Dit geeft een grote betonverharding in het gras, zeker met het plaatsen van meerdere tafels op rij is dit niet altijd gewenst.
  • Deze Duobank past ook op een "Set Ondervoet beton". Door het toepassen van deze ondervoet-set blijft er meer gras zichtbaar, waardoor een park niet op een betonnen verharding gaat lijken. Deze betonnen funderingsplaatjes steken rondom 5 cm uit, t.o.v. de poten, waardoor het moeilijk te maaien gras direct tegen de poten aan geen kans krijgt.

Specificaties

Productcode
BB.PBAB.DUO
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
180 x 106 x 94 cm
Zithoogte
49,7 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
350 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
8
€ 1.100,00 excl. BTW
(€ 1.331,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.000,00 per stuk, bespaar 9% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten