Betonbank DeLuxe Antraciet met Onderplaat zonder Leuning

DeLuxe Betonbankje met onderplaat ideaal in natuurgebied

U bent op zoek naar een multifunctionele aanvulling van uw tuin, terrein of park. Dit betonnen bankje DeLuxe antraciet met onderplaat zonder leuning is de ideale toevoeging. Met zijn glanzende antraciet kleur en mooie bamboe bovenplaat, heeft u zitplaatsen en een veilige afscheiding in één. Doordat deze parkbank geen rugleuning heeft, oogt het betonnen bankje elegant en is het tegelijk toch uiterst stevig. Omdat de bank antraciet gelakt is, is bijna niet te zien dat het parkbankje vervaardigd is uit beton.

Betonnen bankje combineert Zitten en Veiligheid

De gehele parkbank inclusief onderplaat is gegoten uit één stuk beton. Dit zorgt ervoor dat het bankje altijd stevig en stabiel geplaatst kan worden. Tevens geeft het onkruid geen kans om zich te nestelen rondom de bank, dus het betonnen bankje houdt altijd zijn nette uiterlijk. De zithoogte van 47,5 cm is comfortabel en door het ontbreken van een rugleuning kunnen diverse zitposities worden aangenomen.

Naast comfortabel zitten, is deze chique betonnen parkbank ook in te zetten als afscheiding van een terrein en zelfs als beveiliging tegen ramkraken. Door de betonnen stevigheid is het onmogelijk om de bank omver te rijden en is de bank ongevoelig voor vandalisme.

Combineer het betonnen bankje met picknicksets

Net als de betonnen parkbanken, worden ook onze picknicksets gemaakt uit beton. Dus als u ruimte heeft voor een prachtige picknickset standaard antraciet, dan zou dat een geweldige uitbreiding zijn op het betonnen bankje. Deze picknickset heeft dezelfde antraciet kleur en combineert daardoor perfect met het bankje van beton antraciet gelakt. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een meer natuurlijke uitstraling, dan is de betonbank ook verkrijgbaar in bank DeLuxe antraciet beton. Deze parkbank heeft ongeveer dezelfde kleur, maar is in plaats van gelakt, gemaakt van door-en-door gekleurd beton. Dit parkbankje staat dan weer perfect bij de picknickset standaard antraciet beton. Natuurlijk is de keuze aan u. Alle banken, picknicksets, tafeltennistafels en speltafels zijn te bestellen in vele varianten, voor ieder wat wils.

Neem contact met HeBlad

Omdat de keuze bij HeBlad groot is, helpen we u graag met kiezen. Neem contact met ons op en wij denken met u mee.
 

Deze banken met vaste onderplaat komen in het maaiveld te liggen. Wanneer het zandbed op hoogte klaar ligt, kunnen we het bankje met de kraan op de juiste plek leggen, mits dit binnen 5 meter vanaf onze vrachtwagen is.

Specificaties

Productcode
BB.DLA.OP.ZL
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmetingen (L x B)
220 x 120 cm
Zithoogte
47,5 cm
Gewicht
1200 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
4
€ 1.000,00 excl. BTW
(€ 1.210,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 900,00 per stuk, bespaar 9% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Ruinelaan Betonbank DeLuxe Antraciet met Onderplaat zonder Leuning 13-10-2022 Lochem
Stadsspeeltuin Hoorn Betonbank DeLuxe Antraciet met Onderplaat zonder Leuning 14-02-2018 Hoorn

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten