check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Statafel Antraciet

review star review star review star review star review star reviews
€ 1.250,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.150,00 per stuk, bespaar 7% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Praktisch en chic: de statafel antraciet

Gemak en pracht komen samen in de statafel antraciet. Met zijn gewicht van 985 kg is deze statafel ideaal voor veilig buitengebruik. Denk aan terrassen, parken, schoolpleinen en sportaccommodaties. Het beton en de vorm maken de statafel degelijk, robuust en bestand tegen vandalisme en weersinvloeden. Door de strakke antracieten laklaag is onderhoud heel eenvoudig en blijft de statafel prachtig van kleur. Met het tafelblad op een hoogte van 113 cm is het heerlijk ‘hangen’, wat een uitnodigende en sfeerlijke uitstraling biedt. 

Plaats de statafel antraciet los of op een onderplaat

Over de uitvoering van deze statafel antraciet is uitermate goed nagedacht. Vanwege het gewicht kan de tafel niet omver worden geduwd en kan dus prima los in de ruimte geplaatst worden. De vaste onderplaat is met zijn breedte en dikte ontworpen om de tafel stabiliteit te geven. Wanneer de ondergrond niet geschikt is om de statafel op te plaatsen, is het mogelijk om gebruik te maken van een losse onderplaat. Met een extra onderplaat krijgt de statafel een groter draagvlak en wordt het gewicht verdeeld over een groter oppervlak. Zo zakt de tafel bijvoorbeeld minder snel weg op een zachte ondergrond. 

De statafel antraciet en andere producten van HeBlad

HeBlad heeft naast de statafel antraciet nog een enorm aanbod aan producten voor buiten. Al deze producten zijn, vanwege het simplistische ontwerp en de eenheid in uitstraling, met elkaar te combineren. De statafel is bijvoorbeeld een fantastische aanvulling op de pingpongtafels van HeBlad. Gemaakt uit hetzelfde hoogwaardige beton met dezelfde hardheid en weersbestendigheid. Dat geldt ook voor de banken en picknicksets. Of misschien is een combinatie met de statafel naturel beton hetgeen wat uw terrein mooier maakt.

Ontdek de mogelijkheden bij HeBlad

Door de grootte van de statafel is voor het plaatsen van de statafel antraciet belangrijk om de leveringsvoorwaarden te bekijken, of even contact op te nemen met HeBlad. Voor de levering van deze statafel werken we direct vanaf de vrachtwagen, of met een kraan vanaf de vrachtwagen. Deze kraan heeft een bereik van vijf meter. We bespreken graag uw mogelijkheden en geven u informatie en advies over andere producten.

Specificaties

Productcode
HB.ST.A
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmetingen (L x B x H)
120 x 120 x 113 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
120 x 120 cm
Hoogte tafelblad
113 cm
Dikte tafelblad
8.4 cm
Gewicht
985 kg
Productblad Statafel Antraciet
Detailtekening Statafel Antraciet

Vaak samen gekocht

Statafel Naturel Beton

Statafel Naturel Beton

€ 1.150,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-