Betonbank Standaard Antraciet Ovaal

Praktische, prachtige ovale betonbankje in de kleur antraciet

Dit ovale betonbankje van HeBlad in de kleur antraciet beton is een mooie eyecatcher in elke openbare ruimte. Met deze betonbank bent u verzekerd van een degelijkheid die u van HeBlad mag verwachten. Het gewicht van ruim 600 kg en de volledig betonnen uitvoering van de bank, garanderen stevigheid en vandalisme-bestendigheid. Deze ovaal standaard bank is gespoten met hoogwaardige lak in de kleur antraciet. Hierdoor heeft u een degelijke bank met een speels uiterlijk in een warme kleur, die weinig onderhoud nodig heeft.

Ovale betonbankje biedt prettige zitplaats

Gebruik dit betonbankje in de kleur antraciet om zitplaatsen te creëren op uw schoolplein, het park of in de tuin. Een robuuste aanvulling met een subtiel uiterlijk. Vier personen kunnen comfortabel zitten op deze bank en de uitstraling is chique door zijn antraciet-kleur en ovale vorm. De bank behoudt zijn vorm en uitstraling door het gebruik van beton en hoogwaardige lak. Weersomstandigheden zijn niet van invloed op deze betonbank.

Ovale betonbank als afscheiding of beveiliging

Door zijn degelijkheid is deze ovale betonbank antraciet perfect te gebruiken als duidelijke afscheiding van een ruimte of terrein. Dit betonbankje biedt aan vier personen zitplaatsen op een hoogte van 49,7 cm, wat tevens een mooie en duidelijke hoogte is om een grens aan te geven. Door het plaatsen van de bank vóór een ingang of grote raampartij, bouwt u op een subtiele manier een grote veiligheid in. Ramkraken zijn uitgesloten en inbrekers worden afgeschrikt.

Combineer ovale betonbankje met andere betonnen banken

Combineer deze ovale standaard bank met andere betonnen banken van HeBlad om meer zitplaatsen te creëren of veiligheid te bieden. Plaats meerdere ovale banken voor een speels effect en om zo een veiligheidsobstacel te maken over een grotere afstand. Of kies voor de ovale standaard bank in naturel beton of antraciet beton.

Levering van de betonnen banken van HeBlad

Vanwege de omvang en het gewicht van de betonbank is voor levering en plaatsing uiterste zorgvuldigheid nodig. HeBlad neemt naast de productie, ook de levering en plaatsing voor haar rekening. Informeer naar de leveringsvoorwaarden of neem contact op voor al uw vragen over de ovaal standaard bank antraciet of de andere producten en diensten van HeBlad.

 

Specificaties

Productcode
BB.STA.OV
Kleur
Antraciet
Afmetingen (L x B x H)
185 x 70 x 50 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
610 kg
Materiaal zitting
Beton
Aantal zitplaatsen
4
€ 850,00 excl. BTW
(€ 1.028,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 750,00 per stuk, bespaar 11% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten