check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Multi-Spellentafel (1-1-1) DeLuxe

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.700,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.600,00 per stuk, bespaar 3% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Multi-Speltafels Deluxe Naturel Beton met 3 Schaakbladen

De spellentafel is ook leverbaar in antraciet beton. U kunt bij de spellentafel zelf kiezen welk spelblad u op welke plek ingestort wilt hebben. Heeft u liever een andere indeling? Neem dan contact met ons op. Deze betonnen spellentafel uitgevoerd met 3x schaakblad in het beton gegoten. Ook verkrijgbaar met Damspel of Ludospel.

Uitleg code:
1 = Schaakspel
2 = Damspel 
3 = Ludospel

Speltafels

Intussen staan er vele speltafels in de buitenlucht. Daardoor wordt jong en oud gestimuleerd om meer tijd buiten door te brengen. Tegelijk is het spelen van spellen in de buitenlucht een mooie aanleiding voor (nieuwe) sociale contacten. De HeBlad speltafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze is uitgevoerd met drie schaakborden, er is plaats voor 6 schakers.

Verschillende varianten speltafels

Deze speltafel met schaakborden is uitgevoerd in de kleur Naturel Beton. Wij bieden deze speltafel ook aan in de kleur Antraciet beton. Bovendien kunt u ook zelf kiezen welk spelblad u op welke plek ingestort wilt hebben. U heeft keuze uit drie spelbladen: schaakspel, damspel en ludospel. Heeft u liever een andere indeling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Speltafels van top kwaliteit

Ook onze speltafels zijn, net zoals andere HeBlad producten, uit één stuk beton gegoten. De hele speltafel is dus een massief stuk beton en niet demontabel. Bovendien is het beton van hoge kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Zo beperkt u de kans op al dan niet moedwillige schade. Zo heeft u jaren speelplezier van de HeBlad speltafel.

Combineren

U kunt gemakkelijk alle HeBlad producten met elkaar combineren om een grotere buitenruimte aan te kleden. Denk bij voorbeeld aan een pingpongtafel of voetvolleybal tafel voor actief plezier. Met een extra picknicktafel of bankje is er voor ieder wat wils en creeert u een aantrekkelijke plek om samen te komen.

Bestel uw speltafel gemakkelijk online

Bij aankoop van speltafels krijgt u per schaakblad één set schaakstukken meegeleverd. Hierdoor kunt u meteen genieten van uw speltafels. Heeft u interesse in de speltafels van HeBlad? Bestel dan gemakkelijk, snel en veilig uw speltafel op onze website. Heeft u vragen over onze producten of service? Ons team staat voor u klaar Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. We denken natuurlijk graag met u mee.

Specificaties

Productcode
PS.DL.GT.111
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B x H)
210 x 187 x 75 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
210 x 90 cm
Hoogte tafelblad
74,7 cm
Dikte tafelblad
7,2 cm
Zithoogte
49,7 cm
Gewicht
780 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Productblad Multi-Spellentafel (1-1-1) DeLuxe
Detailtekening Multi-Spellentafel (1-1-1) DeLuxe

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-