Voetvolleybaltafel Antraciet

Een voetvolleybaltafel voor het spel Teqball

Voetvolleybal dat gespeeld wordt op een speltafel, heet Teqball. Maar waar komt Teqball vandaan? In 2014 introduceerde een Hongaarse voetballer het spel Teqball. Een combinatie van tafeltennis en voetbal. Het is een sport waarbij spelers hun schouders, hoofd, borst, benen en voeten gebruiken om de bal naar de overkant van de speltafel te krijgen. Een ultiem spel om techniek en vaardigheid te trainen.

Wat is een voetvolleybaltafel?

Om de sport Teqball te kunnen spelen heeft u een speltafel nodig. Het gaat om een tafel die gebogen is en lijkt op een pingpongtafel. De voetvolleybaltafels van HeBlad zijn vervaardigd uit één stuk robuust beton en hebben exact de specificaties die u de garantie geven dat het Teqball-spel goed gespeeld kan worden, jarenlang spelplezier geven en in perfecte staat zullen blijven ongeacht de weerscondities die de tafel ondergaat.

Specificaties van de voetvolleybaltafel antraciet

Wat zijn de kenmerken van de voetvolleybaltafel antraciet van HeBlad? Alle producten van HeBlad schreeuwen degelijkheid en pracht. Het robuuste beton is kwalitatief hoogwaardig en vandalisme-ongevoelig. Dé voetvolleybaltafel voor decennia lang gebruik, zonder verlies van het mooie uiterlijk en functionele aspect. Van deze antraciet uitvoering zijn het onderstel en het net van naturel beton. Het tafelblad is geschilderd met antraciet lak. Weersbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Welke varianten heeft de voetvolleybaltafel antraciet?

De Voetvolleybaltafel is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, antraciet, naturel beton en antraciet beton. Alle varianten hebben hetzelfde gewicht, dezelfde afmetingen en zijn gemaakt van kei hard beton, uit één stuk gegoten. De voetvolleybaltafel is uitermate geschikt om te combineren met andere betonnen producten van HeBlad. Match een betonnen picknickset in dezelfde kleur of juist een dambank in contrasterende kleur. Ontdek de oneindige mogelijkheden om te variëren in combinaties.

Heeft u vragen over de ruimte die nodig is voor het plaatsen van de producten van HeBlad? Neem contact met ons op, ons team van professionals weet wat de mogelijkheden zijn voor u.

U ontvangt bij aanschaf van een voetvolleybaltafel van HeBlad gratis een voetbal. De onderplaat wordt niet standaard meegeleverd en zit niet bij de prijs inbegrepen.

Specificaties

Productcode
VV.A
Aantal zitplaatsen
1385 kg
€ 2.750,00 excl. BTW
(€ 3.327,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.650,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten