check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Reparatieset pingpongtafel Blauw

review star review star review star review star review star reviews
€ 200,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Uw tafeltennistafel is beschadigd en heeft een reparatie nodig. Wat nu?

HeBlad biedt een handige Repair Kit aan waarmee u zelf de nodige reparaties kunt uitvoeren. Deze kit is geschikt voor tafeltennistafels in de kleur blauw, maar ook voor de groene en andere antracietkleurige varianten zijn er passende oplossingen beschikbaar.

Uw tafeltennistafel inruilen

HeBlad biedt ook de optie om uw tafeltennistafel te retourneren bij de aankoop van een nieuwe tafeltennistafel. Bij de levering van de nieuwe tafeltennistafel nemen ze dan uw oude tafeltennistafel mee. Als u meer wilt weten over deze optie of vragen heeft over de kosten, kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

Instructies voor de reparatie

Mocht u toch zelf de reparatie willen uitvoeren, ontvangt u bij de repair kit een bijsluiter met instructies. Het is verstandig om deze eerst door te nemen en indien nodig ook de bijbehorende instructievideo te bekijken voordat u aan de reparatie begint.

Als u nog verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, staat ons team klaar om u verder te helpen. Neem daarvoor contact met ons op.

Specificaties

Productcode
HB.Repair.PP.BL
Productblad Reparatieset pingpongtafel Blauw
Inhoud Repair Kit

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->