Pingpongballetjes (6 stuks)

Pingpongballetjes (6 stuks)


De pingpongballen van HeBlad zijn van goede kwaliteit en in de vertrouwde kleur wit. Wist u dat deze pingpongballetjes worden gebruikt als oefenballen door tafeltennisverenigingen? Zo goed zijn ze! Omdat een pingpongtafel natuurlijk niet zonder pingpongballetjes en -batjes kan, levert HeBlad de pingpongtafels altijd met een gratis set van 4 batjes en 2 balletjes. Mocht u na verloop van tijd balletjes kwijt zijn geraakt, dan kunt u hier ook losse accessoires bestellen, zoals een set pingpongballetjes van 6 stuks.

Bestel pingpongballetjes per zakje van 6 stuks

U bestelt deze set pingpongballetjes in een zakje van 6 stuks eenvoudig door online de bestelling te plaatsen. Bij een bestelling van meerdere producten ontvangt u ook nog eens korting. Wanneer u de pingpongballen bestelt in combinatie met een pingpongtafel, dan worden beide producten tegelijk geleverd en krijgt u automatisch korting.

Pingpongballen, batjes en andere accessoires

Naast de pingpongballetjes in een zakje van 6 stuks, levert HeBlad verschillende andere accessoires behorende bij een pingpongtafel. Denk aan een compleet Startpakket Batjes & Balletjes, bestaande uit maar liefst 120 balletjes en 10 batjes. Met hoogwaardige kunststof kwaliteit en felle kleuren zijn de batjes erg aantrekkelijk en met zoveel pingpongballen kunnen de spelers lange tijd vooruit.

Als het starterspakket iets te omvangrijk is voor de manier waarop uw pingpongtafel wordt gebruikt, hebben we ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een set van 4 kunststof tafeltennis batjes. Met deze set ontvangt u 4 batjes in verschillende kleuren en 2 pingpongballetjes.

Grote doos pingpongballen

Heeft u meerdere tafeltennistafels staan? Of heeft u gewoon graag een voorraad tafeltennisballetjes Voor de grootgebruikers en intensieve tafeltennissers heeft HeBlad een doos pingpongballetjes (100 stuks). Bij een bestelling van een doos van 100 pingpongballetjes ontvangt u korting wanneer u uw bestelling uitbreidt.

Bestel accessoires online of telefonisch

Alle accessoires van HeBlad zijn eenvoudig online te bestellen, maar wij zijn voor bestellingen ook telefonisch te bereiken. Neem gerust contact met ons op om te bestellen of om aanvullende informatie te krijgen over onze speltafels of accessoires. Wij leggen u graag de specificaties van een product uit of berekenen uw korting bij het plaatsen van een bestelling.

Specificaties

Productcode
B.Z6
€ 8,00 excl. BTW
(€ 9,68 incl. BTW)
Let op, bij losse bestelling van accessoires:
Vandaag besteld en betaald, volgende werkdag verzonden.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten