Vanwege de vakantie zijn wij gesloten t/m 28 augustus. Onze volgende levering vindt plaats binnen 4 weken vanaf week 35.

Ludo-tegel Antraciet-Beton

Betonnen speltegel Ludo spel Antraciet-Beton

De ludo-tegel antracies beton gaat op in de ondergrond. Het is een praktische speltegel die geen ruimte inneemt. Dus heeft u weinig ruimte, maar wel liefhebbers voor een spelletje in de buitenlucht? Dan is de Ludo-tegel antraciet beton van HeBlad de perfecte oplossing. Deze speltegel van 59,5x59,5x5 cm wordt namelijk geplaatst in bestaande bestrating of andere ondergrond, zodat men er gewoon overheen kan lopen of rijden wanneer de tegel niet gebruikt wordt om een spel te spelen.

Degelijkheid, gemak en spelplezier komen samen in de betonnen ludo-tegel

De ludo-tegel antraciet beton is vervaardigd uit één stuk beton, de spelvlakjes zijn gemaakt van natuursteen, zodat de tegel bestand is tegen alle weersinvloeden en perfect geschikt voor zeer intensief gebruik. De bekende degelijkheid van HeBlad-producten is ook toegepast op de ludo-tegel antraciet beton, dus geen zorgen over schade of ongemakken. Als het zonnetje schijnt, vinden vooral kinderen het heerlijk om liggend op de buik of zittend op de grond een spelletje te spelen. Zodra de ludo-tegel antraciet beton is geplaatst, kunnen kinderen altijd het spel spelen met de meegeleverde set pionnen en dobbelsteen. Deze set kunt u ook eenvoudig online bestellen als losse accessoires.

Diverse uitvoeringen van de betonnen speltegel

De ludo-tegel is naast de antraciet beton-uitvoering, ook verkrijgbaar als ludo-tegel naturel beton. Dezelfde stevige tegel in een neutrale kleur. Als uw voorkeur uitgaat naar een andere spelvorm dan het ludo spel, dan is het goed om te weten dat HeBlad ook schaaktegels en damtegels maakt. Deze tegels worden met dezelfde specificaties geproduceerd, dus keuze genoeg om heerlijk op de grond een denkspel te spelen in de buitenlucht, zonder dat het spel ruimte inneemt. Alle tegels zijn naast functioneel in spel, ook een aanwinst op de uitstraling van uw tuin of terrein. Een werkelijk prachtige toevoeging op uw bestrating, die niet vergaat of verweert.

Bestel betonnen speltegel direct bij producent

De ludo-tegel antraciet beton bestelt u eenvoudig online. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via e-mail of telefonisch. Heeft u vragen over de specificaties, plaatsing en levering van de tegel, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en vertellen u alles wat u wilt weten over de producten van HeBlad.

*Bij bestelling van deze speltegel krijgt u 1 set pionnen en een dobbelsteen gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.LD.ABT
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
59.5 x 59.5 x 5 cm
Gewicht
60 kg
€ 50,00 excl. BTW
(€ 60,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € -50,00 per stuk, bespaar 200% !
Gratis bezorging in België
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 19 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten