Parkbankje met Onderplaat

Betonnen Parkbankje met Onderplaat

Tegenwoordig ziet u ons betonnen parkbankje overal. Als u door een bos wandelt, op het schoolplein, midden in de stad, op een camping of uiteraard in een parkje. Betonnen parkbankjes zijn ideaal voor rustmomenten en zijn perfect als ontmoetingsplek.

Duurzaam parkbankje met bamboe zitting

Dit parkbankje met onderplaat is een DeLuxe uitvoering. Dat wilt zeggen dat zowel de zittingen als de rugleuningen uitgevoerd zijn in bamboe dat hoogwaardig geperst is. Met deze bamboe zitting is deze parkbank ook een zeer duurzaam product. Bamboe groeit namelijk ontzettend snel en is daardoor een onuitputtelijke grondstof. En de bamboe zitting gaat ook nog eens zeer lang mee.

Parkbankje in verschillende varianten

De onderplaat en steunen zijn vervaardigd in de kleur Naturel Beton. U kunt dit parkbankje ook verkrijgen in de kleur Antraciet gelakt en Antraciet-Beton. Daarbij kunt u deze variant combineren met een bijbehorende tafel die ook bij ons verkrijgbaar is. De afmetingen van het parkbankje met onderplaat zijn 248 x 120 cm. De zithoogte is 50 cm wat een ergonomische zit is, hierdoor is het parkbankje geschikt voor senioren. De steunen van parkbankjes zijn massief uitgevoerd. We gebruiken hiervoor kwalitatief hoogwaardig beton. Hierdoor weet  u zeker dat u lang gebruik kan maken van dit parkbankje. 

Betonnen onderplaten voor parkbankje

Bij dit parkbankje hoort een onderplaat. De onderplaten zorgen ervoor dat een parkbank stabiel kan staan. Ook is een onderplaat handig als het regenachtig en/of modderig is. Door de onderplaat heeft u geen last van modderige schoenen. De onderplaat zorgt er ook voor dat het onderhoud van een parkbankje een stuk eenvoudiger is. Deze variant beschikt over een onderplaat met anti-slipwybertjes, hierdoor is de kans op uitglijden een stuk kleiner.

Vragen

Heeft u vragen over het parkbankje met onderplaat of over een ander product? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.
 

Specificaties

Productcode
BB.PB.OP
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B)
248 x 120 cm
Zithoogte
50 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
650 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
4
€ 950,00 excl. BTW
(€ 1.149,50 incl. BTW)
Gratis bezorging in België
2e product en volgende voor € 850,00 per stuk, bespaar 10% !

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Landgoed Hooge Burch Parkbankje met Onderplaat 08-11-2018 Zwammerdam Naar referentie Landgoed Hooge Burch
Gemeentebestuur Arendonk Parkbankje met Onderplaat 14-08-2018 Arendonk Naar referentie Gemeentebestuur Arendonk
Nabij de groene peuterspeelzaal De Sterrenhoeve Parkbankje met Onderplaat 04-04-2018 Hoogeveen Naar referentie Nabij de groene peuterspeelzaal  De Sterrenhoeve
Gemeente Leeuwarden Parkbankje met Onderplaat 21-12-2017 Leeuwarden Naar referentie Gemeente Leeuwarden
Boskleane 4 Bakkeveen Parkbankje met Onderplaat 20-09-2017 Bakkeveen Naar referentie Boskleane 4 Bakkeveen
Stichting Zwembad Loenen Parkbankje met Onderplaat 11-05-2017 Loenen Naar referentie Stichting Zwembad Loenen

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.