Betonnen Speltafels

Omdat ons tafelvoetbalspel een groot succes bleek, zijn we ook aan andere spelmogelijkheden gaan denken. Vandaar dat we nu ook andere speltafels ontwikkeld hebben. Deze zijn sinds kort ook leverbaar. We hebben de nieuwste speltafels al op verschillende beurzen in binnen en buitenland kunnen tonen en ze werden met groot enthousiasme ontvangen.

We hebben inmiddels speltafels in ons assortiment met een schaakdam en een mens erger je niet speelveld. Het mooie aan onze betonnen speltafels is dat ze het hele jaar buiten kunnen staan en daarvan niks te lijden hebben. De tafels hebben stuk voor stuk een sierlijke vormgeving. De schaaktafel is overigens beschikbaar in een twee- of vierpersoons uitvoering.​

Met de maatvoering van de onderplaat van de speltafels is er rekening mee gehouden dat deze plaat bij het verwijderen van een strook standaard stoeptegels precies in het plein past. 

De speelveldjes zijn van natuursteen die hebben we verwerkt in het betonnen tafelblad. Vervolgens is het blad gepolijst. Daardoor is het een mooi glad geheel. Ook de ronde zitjes zijn gepolijst. Al met al een lust voor het oog.

Natuurlijk is het geheel ook te gebruiken voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld in de middag lunchen of een kaartje leggen in de pauze. De schaakstukken en pionnen voor het 'mens erger je niet' zijn bij ons ook los te bestellen.

En poursuivant votre navigation sans modifier vos paramètres, vous acceptez l’utilisation des cookies pour améliorer le fonctionnement de notre site. Cookies.